footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

PRINTPLAAT REPARATIE

PRINTPLAAT REPARATIE

Het is tegenwoordig mogelijk bij een aantal witgoed apparaten de elektronische vermogensmodule (printplaat) te repareren tegen een aanzienlijk lager bedrag dan de aanschaf van een nieuwe print.

Dit wordt door mijzelf gedaan en er wordt garantie op de uitgevoerde reparatie gegeven van 1 jaar. Een printreparatie is vaak mogelijk voor de merken, Bosch/ Siemens, Bauknecht/Whirlpool, AEG/ Zanussi/ Electrolux wanneer deze van het een op het andere moment geen teken van leven meer vertonen. Bij andere merken zal er eerst gekeken moeten worden of hier de mogelijk bij bestaat.

Het betreft eigenlijk altijd wasmachines en wasdrogers, maar de laatste tijd heb ik ook wat vaatwassers nieuw leven ingeblazen.

Vaak is de reparatie binnen 48 uur gereed. De print wordt verwijderd bij het eerste bezoek. Deze wordt gerepareerd in de werkplaats en de volgende of de dag erop weer terug geplaatst. Dit alles tegen een kosten plaatje van €130,-, terwijl een nieuwe printplaat inclusief plaatsing vaak al rond de €230,- tot €250,- kost.

Ook kan er bij sommige klachten van een miele wasmachine/ of wasdroger overwogen worden de print te laten repareren, echter is er voor deze machine vaak een ruilprint optie aanwezig!

Wanneer u denkt zelf de print te kunnen demonteren en monteren kan u deze ook opsturen naar de Haarlemse Service Onderneming in een voldoende gefrankeerde stevige doos.

Ik repareer deze dan voor €69,- inclusief retour zending.

Voor verdere vragen kunt u natuurlijk bellen of het contactformulier invullen:

nu contact opnemen >>

Stel uw vraag aan de monteur: 06 4132 7691
Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren alle merken waaronder: