footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

OVER HSO

OVER DE HAARLEMSE SERVICE ONDERNEMING

De Haarlemse Service Onderneming is gestart in maart 2003. De eigenaar, tevens oprichter van de Haarlemse Service Onderneming is Rob Put, dat ben ik dus!

Geen geboren Haarlemmer maar sinds mijn vierde jaar goed ingeburgerd!

Naast het aannemen van de storingen / reparatieverzoeken en verkoop van witgoed ben ik ook de witgoedmonteur die uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, oven of ander witgoed apparaat vakkundig repareert.  Hierdoor is er dus een nauwe betrokkenheid bij de klant en zijn/ haar verhaal!

Dat heeft in de loop der jaren eigenlijk alleen maar tot positieve ervaringen geleid! Ook blijkt de klant het zeer te waarderen, dat ze diegene die ze gesproken hebben ook daadwerkelijk thuis ontvangen om hun klacht te verhelpen. Gezien het aantal positieve reviews en ook bedank telefoontjes blijf ik de weg volgen die ik in 2003 ben ingeslagen!

Ik ben werkzaam  als witgoedmonteur sinds 1987, toen ik zonder rijbewijs met een privé chauffeur door Nederland reed om defecte witgoed apparaten voor Vroom en Dreesman te repareren!
Het werk is mij altijd blijven intrigeren en na een aantal tussenstops in een andere branche ben ik via Bauknecht, Philips, Whirlpool en een particuliere reparatiedienst in 2003 mijn eigen witgoed reparatie bedrijf gestart. Mijn visie hier over was helder en wordt nog steeds door mij gehanteerd.

Eerlijke, vakbekwame, kwalitatieve en niet te dure serviceverlening aan diverse witgoed apparaten van verschillende merken. Indien mogelijk van te voren een duidelijke prijsopgave verstrekken of een negatief reparatie advies geven. Indien de klant vragen heeft met betrekking tot doe het zelf reparaties, tot bepaalde hoogte hierbij hulp verlenen. Helderheid voorop!

Ik blijf mijzelf voorzien van technische vakkennis door middel van cursussen bij de diverse grote witgoed fabrikanten. Tevens kan ik door diverse platforms de ontbrekende kennis vergaren. Altijd up to date dus! Ook door samenwerking met een aantal betrouwbare collega witgoed reparatie bedrijven staat de Haarlemse Service Onderneming garant voor continu kwalitatieve en vakbekwame service!

Niet voor niets is de pluim van de week uitgedeeld door het Haarlems Dagblad! (zie foto!)

...en zijn wij meer dan 3 jaar achter elkaar beloond met de bedrijven award van:

Alle Bedrijven in Haarlem.nl

Ik hoop op deze manier nog lang mijn vaste, maar ook nieuwe klanten service te kunnen aanbieden zodat mijn slogan ”UITEINDELIJK KOMT U TOCH BIJ ONS TERECHT” de juiste blijkt en blijft!

Met vriendelijke groet,Uw witgoedmonteur Rob Put
nu contact opnemen >>

Monteur nodig? Neem gerust contact op: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren alle merken waaronder: