footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Wasmachine reparaties

Op zoek naar een betrouwbare witgoed monteur?

Wasmachine laten repareren?

Wij repareren uw wasmachine snel en voordelig!

Op zoek naar een voordelige en betrouwbare monteur voor uw wasmachine? Wij zijn gespecialiseerd in wasmachine reparaties van vele merken zoals o.a. Aeg, Miele en Bosch. Voor uw wasmachine bent u bij ons aan het juiste adres! De Haarlemse Service Onderneming heeft ruim 25 jaar ervaring met wasmachine reparaties. Wij zijn actief in Haarlem en omgeving.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65 +,- incl. BTW voor wasmachine reparaties. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw wasmachine te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

De Haarlemse Service Onderneming is al ruim 15 jaar een begrip in Haarlem en omstreken voor reparatie, verkoop en installatie van witgoed. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasmachine? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

Monteur nodig voor uw wasmachine in Haarlem en omgeving?

Neem direct contact op: 06 4132 7691. Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Specialist in wasmachine reparaties van bijna alle merken :