footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Wasdroger reparaties

Reparatie, vervanging en onderhoud

Wasdroger laten repareren?

Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties van diverse merken

Bent u opzoek naar een betrouwbare witgoed monteur? Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met wasdroger reparaties van diverse merken zoals: AEG, Bosch, Miele en meer. Voor reparaties, onderhoud of vervanging bent u bij HSO aan het juiste adres! Wij zijn werkzaam in Haarlem en omgeving en helpen graag met het oplossen van uw probleem.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65 +,- incl. BTW voor wasdroger reparaties. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw wasdroger te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden.

De Haarlemse Service Onderneming is al ruim 15 jaar een begrip in Haarlem en omstreken voor reparatie, verkoop en installatie van witgoed. Is uw wasdrogers stuk? Dan komen wij graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

Wasdroger laten repareren? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

nu contact opnemen >>

Betrouwbare witgoed monteur nodig? Stel uw vraag: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren wasdrogers van verschillende merken: