footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Driehuis en omstreken

Monteur aan huis nodig voor reparatie van uw witgoed?

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare monteur in Driehuis voor de reparatie van uw witgoed? Wij zijn gespecialiseerd in nagenoeg alle merken en modellen. Voor uw witgoed bent u bij ons aan het juiste adres! De Haarlemse Service Onderneming heeft ruim 30 jaar ervaring met de reparatie van de meeste huishoudelijke apparaten en witgoed. Wij zijn actief in Driehuis en omgeving. 

Wat zijn de kosten voor reparatie van mijn witgoed? Voor het voorrijden in Driehuis, het onderzoek/diagnose inclusief de eerste 15 minuten betaalt u €65,- incl. BTW exclusief eventueel benodigde onderdelen. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw witgoed te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen die onverhoopt niet op voorraad hebben, dan kunnen wij deze bestellen bij de fabrikant of indien mogelijk een voordeliger alternatief (zoals reparatie van de printplaat).

De Haarlemse Service Onderneming is al ruim 14 jaar een begrip in Driehuis en omstreken voor reparatie en installatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant. 

Wilt u direct hulp met de reparatie van uw witgoed? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.


nu contact opnemen!
Stel uw vraag aan de witgoedmonteur: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren diverse merken in Driehuis, waaronder: