footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Zandvoort​ en omstreken

Wasmachine reparaties in Zandvoort en omstreken

Ruim 25 jaar ervaring met reparatie, verkoop en installatie van witgoed

Uw wasmachine laten repareren in Zandvoort en omstreken? Onze witgoedmonteur is gespecialiseerd in wasmachine reparaties van bijna alle merken. Of het nou gaat om een wasmachine van Bosch, Miele of AEG, onze monteur weet er raad mee! U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en installatie van verschillende witgoed apparaten. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we uw probleem zo snel mogelijk oplossen.

Door onze werkwijze en service is HSO al jaren een begrip. Onze monteur zoekt altijd naar de beste oplossing. Als er een onderdeel stuk is kunnen wij deze bestellen bij het merk zelf. Indien mogelijk zoeken we een voordeliger alternatief, zoals het repareren van de printplaat. De werkzaamheden kunnen contant of met pin afgerekend worden.

Woont u in Zandvoort en wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasmachine? Neem dan vandaag nog contact op met onze witgoedmonteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u geen gehoor? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Onze monteur neemt dan contact op met u voor het inplannen van de reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Stel uw vraag over de reparatie: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasmachines in Zandvoort waaronder: