footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Nieuw-Vennep​ en omstreken

Wasmachine reparaties in Nieuw-Vennep

Dé specialist in reparatie, verkoop en installatie van vele merken wasmachines

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare monteur voor de reparatie van uw wasmachine? Wij zijn gespecialiseerd in wasmachine reparaties van bijna alle merken. De Met ruim 25 jaar ervaring verhelpt onze witgoedmonteur uw probleem binnen no-time! Onze monteur helpt u graag en is werkzaam in Nieuw-Vennep en omstreken.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw wasmachine te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

Bent u op zoek naar een gecertificeerde monteur in Nieuw-Vennep? U kunt bij ons terecht voor reparatie, verkoop en installatie van witgoed. Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasmachine? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Monteur nodig in Nieuw-Vennep? Bel: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Gespecialiseerd in wasmachine reparaties van vrijwel alle merken: