footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Hoofddorp​ en omstreken

Wasmachine reparaties in Hoofddorp en omstreken

Specialist in reparatie, onderhoud en installatie

Uw wasmachine laten repareren in Hoofddorp en omstreken? Onze witgoedmonteur repareert uw wasmachine vakkundig en voordelig! Of het nou gaat om een wasmachine van Bosch, Miele of AEG, onze monteur weet er raad mee! U kunt bij ons terecht voor reparatie, verkoop en installatie van verschillende witgoed apparaten. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we uw probleem zo snel mogelijk oplossen.


Als u op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige monteur, dan bent u bij HSO op het juiste adres! Wij repareren uw wasmachine snel en betaalbaar zodat deze binnen no-time weer draait. Service is belangrijk en daarom houden we onze tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw wasmachine te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

Woont u in Hoofddorp en wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasmachine? Neem dan vandaag nog contact op met onze witgoedmonteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u geen gehoor? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Onze monteur neemt dan contact op met u voor het inplannen van de reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Monteur nodig voor de reparatie van uw wasmachine? Neem contact op: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasmachines in Hoofddorp waaronder: