footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Heemstede​ en omstreken

Wasmachine reparaties in Heemstede en omstreken

Wij repareren vrijwel alle merken wasmaschines en wasdrogers

Is uw wasmachine stuk? Dat is vervelend maar geen zorgen! Wij zijn gespecialiseerd in wasmachine reparaties in Heemstede en omstreken. Of het nou gaat om een wasmachine van Bosch, Miele of AEG, onze monteur weet ik raad mee! U kunt bij ons terecht voor reparatie, verkoop en installatie van diverse witgoed apparaten. Met 25 jaar ervaring kunnen we u exact vertellen wat de beste oplossing is voor uw probleem!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige monteur, dan bent u bij HSO op het juiste adres! Wij repareren uw wasmachine snel en betaalbaar zodat deze binnen no-time weer draait. Service is belangrijk en daarom houden we onze tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw wasmachine te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

Woont u in Heemstede en wilt u een afpsraak maken voor de reparatie van uw wasmachine? Neem dan telefonisch contact op met onze witgoedmonteur of gebruik het contactformulier. Krijgt u de voicemail? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u zo snel mogelijk kunnen terug bellen. Onze monteur neemt dan contact op met u voor het inplannen van de reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Wasmaschine laten repareren in Heemstede? : 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Onze witgoedmonteur repareert vrijwel alle merken wasmachines: