footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Halfweg​ en omstreken

Wasmachine reparaties in Halfweg en omstreken

Uw wasmachine laten repareren door een betrouwbare witgoedmonteur

Uw wasmachine laten repareren in Halfweg en omstreken? Onze witgoedmonteur repareert uw wasmachine vakkundig en voordelig! Of het nou gaat om een wasmachine van Bosch, Miele of AEG, onze monteur weet er raad mee! U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en installatie van verschillende witgoed apparaten. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we uw probleem zo snel mogelijk oplossen.

Als uw wasdroger defect is, kan dit heel vervelend zijn. Wij repareren uw wasmachine vakkundig en voordelig. Voor het onderzoek/diagnose tarief + voorrijden betaald u slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur langer de tijd nodig heeft voor de reparatie, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten).

Door onze werkwijze en service is HSO al jaren een begrip in Halfweg. Onze monteur zoekt altijd de beste oplossing. Als er een onderdeel stuk is kunnen wij deze bestellen. Indien mogelijk zoeken we een voordeliger alternatief, zoals het repareren van de printplaat. De werkzaamheden kunnen contant of met pin afgerekend worden. 

Woont u in Halfweg en omstreken en wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasmachine? Neem dan vandaag nog contact op met onze witgoedmonteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u geen gehoor? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Onze monteur neemt dan contact op met u voor het inplannen van de reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Wasmachine stuk? Onze witgoedmonteur helpt u graag! Bel: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Dé specialist in wasmachine reparaties van vrijwel alle merken: