footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Bennebroek​ en omstreken

Wasmachine reparaties in Bennebroek en omstreken

Dé expert in reparatie, verkoop en installatie

Uw wasmachine laten repareren door een gecertificeerde en betrouwbare monteur? Wij zijn gespecialiseerd in wasmachine reparaties van vrijwel alle merken. Met 25 jaar ervaring in reparatie, verkoop en installatie bent u bij HSO aan het juiste adres. Wij zijn o.a. werkzaam in Bennebroek en repareren uw wasmachine vakkundig en voordelig.

Een goede service is voor ons zeer belangrijk. Onze tarieven zijn transparant, duidelijk en zonder addertjes onder het gras. Als er een onderdeel defect is, kunnen wij deze bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk kijken naar een alternatief (zoals de reparatie van de printplaat). U betaalt slechts € 45,00 incl. BTW voor het voorrijden + de diagnose. Als onze monteur meer tijd nodig heeft voor de reparatie dan betaalt u €18 per 15 minuten. Afrekenen kan contact of met pin.

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasmachine in Bennebroek en omstreken? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u geen gehoor? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Zoekt u een witgoedmonteur in Bennebroek & omstreken?
Neem contact op: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Gespecialiseerd in wasmachine reparaties van bijna alle merken: