footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Badhoevedorp​ en omstreken

Wasmachine reparaties in Badhoevedorp

Uw wasmachine laten repareren? Wij helpen u graag!

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare monteur voor de reparatie van uw wasmachine? Wij zijn gespecialiseerd in wasmachine reparaties van bijna alle merken zoals o.a. Aeg, Miele en Bosch. Voor de reparatie van uw wasmachine of wasdroger bent u bij ons aan het juiste adres! De Haarlemse Service Onderneming heeft ruim 25 jaar ervaring met witgoed reparaties. Wij zijn werkzaam in Badhoevedorp en omstreken en helpen graag met het oplossen van uw probleem.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw wasmachine te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasmachine? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Op zoek naar een Witgoedmonteur in Badhoevedorp?
Neem contact op: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij zijn gespecialiseerd in wasmachine reparaties van bijna alle merken: