footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Zwanenburg​ en omstreken

Wasdroger reparaties in Zwanenburg en omstreken

Uw wasdroger laten repareren door een vakkundig witgoedmonteur

Uw wasdroger laten repareren in Zwanenburg en omstreken? Onze witgoedmonteur repareert uw wasdroger of wasmachine vakkundig en voordelig! Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en installatie van verschillende witgoed apparaten. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we uw probleem snel en vakkundig oplossen. Wij zijn werkzaam in Zwanenburg en omgeving en helpen u graag! 

Is uw wasdroger stuk? Dan moet deze waarschijnlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Voor reparaties kost het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur langer de tijd nodig heeft om uw wasdroger te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). 

Door onze werkwijze en service is HSO al meer dan 15 jaar een begrip. Onze monteurs gaan professioneel en vakkundig te werk en zoeken altijd naar de beste oplossing. Als er een onderdeel stuk is dan kunnen wij deze bestellen. Indien mogelijk zoeken we een voordeliger alternatief, zoals het repareren van de printplaat. De werkzaamheden kunnen contant of via pin afgerekend worden. 

Wilt u een afspraak maken voor een wasdroger reparatie in Zwanenburg? Neem dan vandaag nog contact op met onze witgoedmonteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u geen gehoor? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Onze monteur neemt dan contact op met u voor het inplannen van de reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Neem contact op voor de reparatie van uw wasdroger!
Bel: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Specialist in wasdroger reparaties van diverse merken: