footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Velsen​ en omstreken

Wasdroger reparaties in Velsen en omstreken

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare monteur voor de reparatie van uw wasdroger of wasmachine? Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties van bijna alle beschikbare merken zoals AEG, Bosch, Miele en meer. Voor reparaties, installatie en onderhoud bent u bij HSO aan het juiste adres! Wij zijn werkzaam in Velsen en omstreken en lossen uw probleem zo snel mogelijk op!

Is uw wasdroger stuk? Dan kijken we samen naar het defect en zoeken we de beste oplossing voor uw probleem. Wij repareren uw wasdroger voor een eerlijke en betaalbare prijs. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur langer de tijd nodig heeft voor de reparatie van uw wasdroger dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Als er nieuwe onderdelen nodig zijn dan kunnen wij deze bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

HSO heeft al ruim 25 jaar ervaring met het repareren van diverse witgoed apparatuur. Onze monteur repareert wasdrogers, wasmachines en vaatwassers van diverse merken. Wij staan bekend om onze eerlijke, vakbekwame, kwalitatieve en niet te dure serviceverlening in Velsen en omstreken. Om het een stukje makkelijker te maken kunt u zowel met contant als met pin afrekenen.

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasdroger? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Wasdroger laten repareren? Bel vandaag nog: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Gespecialiseerd in wasdroger reparaties van merken zoals: