footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Santpoort-Zuid​ en omstreken

Wasdroger reparaties in Santpoort en omgeving

Heeft u problemen met uw wasdroger, wasmachine of vaatwasser?

Uw wasdroger laten repareren? Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties van diverse merken zoals AEG, Bosch, Miele en meer. Met meer dan 25 jaar ervaring met wasdroger reparaties, weten wij exact waar we over praten! Wij zijn werkzaam in Santpoort en omgeving en repareren uw wasdroger zo snel mogelijk!

Onze witgoedmonteur hanteert altijd een eerlijke en betaalbare prijs. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Mocht onze monteur langer bezig zijn, dan betaalt u slechts €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Is er een onderdeel stuk? Dan kunnen wij deze bij het merk zelf bestellen of kijken we naar een voordeliger alternatief.

HSO staat bekend om zijn vakkundige en professionele werkwijze. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, verkoop en installatie van wasdrogers en ander witgoed. Wij staan altijd klaar voor een uitdaging en helpen graag met het oplossen van uw probleem!

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw wasdroger? Neem dan direct contact op via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.​

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Wasdroger stuk? Bel direct met onze monteur: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasdrogers in Santpoort waaronder: