footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Haarlem​ en omstreken

Wasdroger reparaties in Haarlem en omstreken

De Haarlemse Service Onderneming staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare monteur om uw wasdroger te repareren? Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties van diverse merken zoals AEG, Bosch, Miele en meer. Voor reparaties, onderhoud of vervanging bent u bij HSO aan het juiste adres! De Haarlemse Service Onderneming heeft ruim 25 jaar ervaring met het repareren van wasdrogers. Wij zijn werkzaam in Haarlem en omgeving en helpen graag met het oplossen van uw probleem.

Wij repareren uw wasdroger voor een eerlijke en betaalbare prijs. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Is onze monteur langer bezig? Dan betaalt u slechts €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Is er een onderdeel stuk? Dan kunnen wij deze bij het merk zelf bestellen of kijken we naar een voordeliger alternatief.

De Haarlemse Service Onderneming is meer dan 15 jaar een begrip in Haarlem. U kunt bij ons terecht voor reparaties van wasdrogers, wasmachines, of andere witgoed apparaten. Als u twijfelt over het probleem, neem dan gerust contact op met onze witgoedmonteur. Naast reparatie doen wij ook onderhoud, installatie en vervanging.


Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasdroger? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze monteur. Dit kan via het contactformulier of telefonisch. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat uw gegevens achter dan neemt onze monteur contact met u op. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

"Wij blijven tot het probleem écht is opgelost"

wasmachine_reparaties

Wasdroger stuk? Bel onze witgoedmonteur: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasdrogers in Haarlem waaronder: