footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Zandvoort​ en omstreken

Wasdroger reparaties in Zandvoort en omstreken

Reparatie, installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare monteur om uw wasdroger te repareren? Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties van diverse merken zoals AEG, Bosch, Miele en meer. Voor reparaties, installatie of onderhoud bent u bij HSO aan het juiste adres! De Haarlemse Service Onderneming heeft ruim 25 jaar ervaring met het repareren van wasdrogers en andere witgoed apparatuur. Wij zijn werkzaam in Zandvoort en omgeving en helpen graag met het oplossen van uw probleem.

Wij repareren uw wasdroger voor een eerlijke en betaalbare prijs. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW voor wasdroger reparaties. Als we langer de tijd nodig hebben om uw wasdroger te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

De Haarlemse Service Onderneming is meer dan 15 jaar een begrip. Voor wasdroger reparaties in Zandvoort en omstreken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, verkoop en installatie van witgoed. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw wasdroger? Neem dan direct contact op via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

"Bij elk probleem kijken we naar de voordeligste oplossing"

wasmachine_reparaties

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw wasdroger? Neem dan contact op: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasdrogers in Zandvoort waaronder: