footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Nieuw-Vennep​ en omstreken

Wasdroger reparaties in Nieuw-Vennep en omstreken

Al meer dan 25 jaar ervaring met reparatie, installatie en onderhoud

Zoekt u een professionele witgoedmonteur in Nieuw-Vennep om uw wasdroger te laten repareren? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties van bijna alle merken. U kunt ook bij ons terecht voor de reparatie van uw wasmachine of ander witgoed. Met meer dan 25 jaar ervaring in het repareren van witgoed weet onze monteur het probleem altijd spoedig te verhelpen.

Wij repareren uw wasdroger voor een eerlijke en betaalbare prijs. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Is onze monteur langer bezig? Dan betaalt u slechts €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Is er een onderdeel stuk? Dan kunnen wij deze bij het merk zelf bestellen of kijken we naar een voordeliger alternatief.

Voor wasdroger reparaties in Bloemendaal kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, verkoop en installatie van alle soorten witgoed. We helpen u graag en proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw wasdroger? Neem dan direct contact op via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

"Altijd een betrouwbare en vakkundige monteur"

wasmachine_reparaties

Wasdroger stuk? Bel onze witgoedmonteur: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasdrogers in Nieuw-Vennep waaronder: