footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: IJmuiden​ en omstreken

Wasdroger reparaties in IJmuiden en omstreken

Wij repareren uw wasdroger snel en vakkundig!

Bent u opzoek naar een betrouwbare monteur voor de reparatie van uw wasdroger? Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en installatie van verschillende witgoed apparaten. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we uw probleem snel en vakkundig oplossen. Wij zijn werkzaam in Ijmuiden en omstreken en helpen u graag met de reparatie van uw wasdroger.

Onze monteurs repareren uw wasdroger voor een eerlijke en betaalbare prijs. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Is onze monteur langer bezig? Dan betaalt u slechts €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Is er een onderdeel stuk? Dan kunnen wij deze bij het merk zelf bestellen of kijken we naar een voordeliger alternatief.

Door onze werkwijze en service is HSO al meer dan 15 jaar een begrip. Onze monteurs gaan professioneel en vakkundig te werk en zoeken altijd naar de beste oplossing. Er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt en als er een onderdeel stuk is kunnen wij deze eventueel bestellen. Indien mogelijk zoeken we een voordeliger alternatief, zoals het repareren van de printplaat. De werkzaamheden kunnen contant of via pin afgerekend worden. 

Wilt u een afspraak maken voor een wasdroger reparatie in Ijmuiden en omstreken? Neem dan vandaag nog contact op met onze witgoedmonteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u geen gehoor? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Onze monteur neemt dan contact op met u voor het inplannen van de reparatie.

"Omdat een goede service belangrijk is"

wasmachine_reparaties

Stel uw vraag aan de witgoedmonteur: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasdrogers in IJmuiden waaronder: