footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Hoofddorp​ en omstreken

Wasdroger reparaties in Hoofddorp en omgeving

Uw wasdroger laten repareren door een vakkundig witgoedmonteur

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw wasdroger? Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties van verschillende merken zoals AEG, Bosch, Miele en meer. Kortom: voor reparatie, onderhoud of vervanging bent u bij HSO aan het juiste adres! HSO heeft ruim 25 jaar ervaring met het repareren van wasdrogers. Wij zijn werkzaam in Hoofddorp en omgeving en helpen graag met het oplossen van uw probleem.

HSO staat bekend om zijn vriendelijke en professionele monteurs. Voor wasdroger reparaties in Hoofddorp zijn onze monteurs altijd snel ter plaatse. Een wasdroger behoort tot de standaard huishoudelijke apparaten en wordt bijna dagelijks gebruikt. Daarom is het belangrijk dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost!

Wij repareren uw wasdroger voor een eerlijke en betaalbare prijs. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW voor wasdroger reparaties. Als we langer de tijd nodig hebben om uw wasdroger te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

Uw wasdroger laten repareren in Hoofddorp en omgeving? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

"Dé specialist in wasdroger reparaties van alle merken"

wasmachine_reparaties

Wasdroger stuk? Bel onze witgoedmonteur: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasdrogers in Hoofddorp waaronder: