footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Hillegom​ en omstreken

Wasdroger reparatie in Hillegom en omstreken

Vandaag gebeld = morgen hersteld!

Uw wasdroger laten repareren in Hillegom en omstreken? Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en installatie van verschillende witgoed apparaten. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we u adviseren en zo snel mogelijk helpen. Onze witgoedmonteur is werkzaam in Hillegom en omgeving en helpt u graag!

Wasdroger stuk? Geen probleem, wij lossen uw probleem zo snel mogelijk op! Voor reparaties kost het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur langer de tijd nodig heeft om uw wasdroger te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). 

Onze monteurs gaan professioneel en vakkundig te werk en zoeken altijd naar de beste oplossing. Als er een onderdeel stuk is kunnen wij deze bestellen. Indien mogelijk zoeken we een voordeliger alternatief, zoals het repareren van de printplaat. De werkzaamheden kunnen contant of via pin afgerekend worden. 

Wilt u een afspraak maken voor een wasdroger reparatie in Hillegom en omstreken? Neem dan vandaag nog contact op met onze witgoedmonteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u geen gehoor? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Onze monteur neemt dan contact op met u voor het inplannen van de reparatie.

"Vakkundig reparaties door een gecertificeerde monteur"

wasmachine_reparaties

Witgoedmonteur nodig in Hillegom? Bel: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken wasdrogers in Hillegom waaronder: