footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Vaatwasser reparaties

Snel en voordelig uw vaatwasser laten repareren

Vaatwasser laten repareren?

25 jaar ervaring in het repareren van witgoed

Uw vaatwasser laten repareren? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in vaatwasser reparaties van diverse merken, waaronder: AEG, Bosch, Miele en meer. Voor reparaties, onderhoud of vervanging bent u bij HSO aan het juiste adres! Wij zijn werkzaam in Haarlem en omgeving en helpen graag met het oplossen van uw probleem.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65 +,- incl. BTW voor vaatwasser reparaties. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw vaatwasser te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden.

De Haarlemse Service Onderneming is al ruim 15 jaar een begrip in Haarlem en omstreken voor reparatie, verkoop en installatie van witgoed. Is uw vaatwasser stuk? Dan komen wij graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

Vaatwasser laten repareren? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

nu contact opnemen >>

Monteur nodig voor uw vaatwasser? Stel uw vraag: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Specialist in vaatwasser reparaties van diverse merken, waaronder: