footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Vogelenzang​ en omstreken

Oven reparatie: Vogelenzang en omstreken

Snel en voordelig uw oven laten repareren

Wanneer een keukenapparaat kapot gaat, is het lastig om niet in paniek te raken. Veel apparaten hebben een belangrijke rol in ons dagelijkse leven en zijn niet meer weg te denken. De oven is zo'n dergelijk apparaat. Bent u opzoek naar een monteur voor de reparatie van uw oven? Dan kan de Haarlemse Service Onderneming u ook hierbij uit nood helpen.

Onze monteur is werkzaam is werkzaam in Vogelenzang en helpt graag met het oplossen van uw probleem. De meeste oven reparaties kunnen snel en voordelig worden opgelost. Bijvoorbeeld uw ovendeur sluit niet of slecht, het vervangen van scharnieren biedt hier vaak de oplossing.  De oven komt niet op temperatuur of wordt juist veel te heet, een andere thermostaat kan hierbij vaak wonderen verrichten. Oven verlichting die het niet doet, afdicht rubbers die versleten zijn, of de zekering in de meterkast slaat door bij gebruik van de oven, voor dit alles biedt de Haarlemse Service Onderneming zijn diensten aan. Diverse andere storingen op oven gebied verhelpen wij graag.

25 jaar ervaring met reparatie, verkoop en installatie

Zoekt u een betrouwbare monteur voor de reparatie van uw oven? Onze monteur is werkzaam in Vogelenzang en heeft ruim 25 jaar ervaring met oven reparaties van vrijwel alle merken. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd de beste oplossing bieden.

Onze tarieven zijn altijd duidelijk, transparant en zonder addertjes onder het gras. We kijken samen met u naar het probleem en stellen eerst een diagnose. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden naar Vogelenzang kost u slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur meer tijd nodig heeft om uw oven te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten).

Wilt u een afspraak maken met onze monteur in vogelenzang? Neem dan vandaag nog contact op voor de reparatie van uw oven. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. Afrekenen kan met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

oven reparaties

Oven laten repareren in Vogelenzang? Bel nu: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vrijwel alle merken witgoed, waaronder: