footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Hillegom​ en omstreken

Oven reparaties in Hillegom en omstreken

Oven stuk? Wij repareren bijna alle merken!

Paniek, de oven werkt niet of niet naar behoren. Daar gaat eten.. De Haarlemse Service Onderneming kan u ook hierbij uit de nood helpen.

Wij zijn werkzaam in Hillegom en helpen graag met het oplossen van uw probleem. De meeste reparaties kunnen spoedig worden opgelost. Stel uw ovendeur sluit niet dan kan het vervangen van scharnieren het probleem oplossen. Komt de oven niet op temperatuur of wordt deze juist te heet? Dan kan een andere thermostaat hierbij vaak wonderen verrichten. Oven verlichting die het niet doet, afdicht rubbers die versleten zijn, of de zekering in de meterkast slaat door bij gebruik van de oven, voor dit alles biedt HSO zijn diensten aan. Voor overige storingen of reparaties kunt u altijd contact opnemen!

Specialist in reparatie, verkoop en installatie

Bent u opzoek naar een witgoed monteur in Hillegomen omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met ruim 25 ervaring kunnen we uw probleem snel en voordelig oplossen.

Onze tarieven zijn altijd transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur meer tijd nodig heeft om uw oven te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten).

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw oven? Neem dan vandaag nog contact op met onze monteur. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. Afrekenen kan met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

oven reparaties

Oven laten repareren in Hillegom? Bel nu: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren bijna alle merken witgoed, waaronder: