footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Bennebroek​ en omstreken

Oven reparaties in Bennebroek en omstreken

Specialist in reparatie, verkoop en installatie

Oven stuk? Dat kan erg lastig zijn met koken! Geen paniek, onze witgoed monteur kan u ook hierbij uit nood helpen!

Onze monteur is werkzaam in Bennebroek en staat klaar om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. De meeste reparaties kunnen spoedig worden opgelost. Stel uw ovendeur sluit niet dan kan het vervangen van scharnieren het probleem oplossen. Komt de oven niet op temperatuur of wordt deze juist te heet? Dan kan een andere thermostaat hierbij vaak wonderen verrichten. Oven verlichting die het niet doet, afdicht rubbers die versleten zijn, of de zekering in de meterkast slaat door bij gebruik van de oven, voor dit alles biedt HSO zijn diensten aan. Wij staan klaar voor alle oven storingen en reparaties!

Monteur nodig voor de reparatie van uw oven?

Uw oven laten repareren in Bennebroek? Onze monteur heeft al ruim 25 jaar ervaring in reparatie, verkoop en installatie van verschillende witgoed apparaten.

Onze tarieven zijn eerlijk en betaalbaar. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur meer tijd nodig heeft om uw oven te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten).

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw oven? Neem dan vandaag nog contact op met onze monteur. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. Afrekenen kan met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

oven reparaties

Oven laten repareren in Bennebroek? Bel nu: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Gespecialiseerd in witgoed reparaties van bijna alle merken: