footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Aerdenhout​ en omstreken

Oven reparaties in Aerdenhout en omstreken

Uw oven laten repareren door een betrouwbare monteur?

Paniek, de oven werkt niet of niet naar behoren. Daar gaat eten..
De Haarlemse Service Onderneming kan u ook hierbij uit de nood helpen.

Wij zijn werkzaam in Aerdenhout en helpen graag met het verhelpen van uw probleem. Veel reparaties kunnen meestal snel en voordelig worden opgelost. Bijvoorbeeld uw ovendeur sluit niet of slecht, het vervangen van scharnieren biedt hier vaak de oplossing.  De oven komt niet op temperatuur of wordt juist veel te heet, een andere thermostaat kan hierbij vaak wonderen verrichten. Oven verlichting die het niet doet, afdicht rubbers die versleten zijn, of de zekering in de meterkast slaat door bij gebruik van de oven, voor dit alles biedt de Haarlemse Service Onderneming zijn diensten aan. Diverse andere storingen op oven gebied verhelpen wij graag.

25 jaar ervaring met oven reparaties

Uw oven laten repareren door een betrouwbare monteur? HSO heeft al ruim 25 jaar ervaring en is werkzaam in Aerdenhout en omstreken. U kunt bij ons terecht voor reparatie, verkoop en installatie van diverse witgoed apparaten.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw oven te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten).

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw oven? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

oven reparaties

Oven laten repareren in Aerdenhout? Bel nu: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken witgoed, waaronder: