footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Koelkast reparaties

Reparatie, verkoop en installatie van witgoed

Koelkast laten repareren?

25 jaar ervaring met vrijwel alle merken witgoed

Wat een nachtmerrie, uw koelkast/ vriezer (koelvriescombinatie) heeft het begeven, alles is ontdooid of bedorven.  Een ramp, alles kan weggegooid, wat een verspilling.

De Haarlemse Service Onderneming zorgt er snel voor dat de juiste temperatuur weer gehaald wordt, natuurlijk alleen als dit rendabel is qua leeftijd en kosten. Ook wanneer de deur(en) niet goed sluit(en) of er andere defecten zijn kan de Haarlemse Service Onderneming u helpen.

Onze monteur is gespecialiseerd in koelkast reparaties van bijna alle merken. De reparatie wordt altijd onder garantie en na een prijsopgave door een vakbekwaam monteur uitgevoerd.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65 +,- incl. BTW voor vaatwasser reparaties. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw vaatwasser te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden.

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw koelkast? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

nu contact opnemen >>

Witgoedmonteur nodig voor uw koelkast? Stel uw vraag: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Specialist in koelkast reparaties van vrijwel alle merken: