footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Nieuw-Vennep​ en omstreken

Koelkast reparatie: Nieuw-Vennep en omstreken

Wij repareren vrijwel alle merken koelkasten en vriezers

Wanneer een koelkast of vriezer kapot gaat, is het lastig om niet in paniek te raken. Veel witgoed apparaten hebben een belangrijke rol in ons dagelijkse leven en zijn niet meer weg te denken. De koelkast is zo'n dergelijk apparaat. Bent u opzoek naar een monteur voor de reparatie van uw koelkast of vriezer? Dan kan de Haarlemse Service Onderneming u ook hierbij uit nood helpen.

Onze monteur is werkzaam is werkzaam in Nieuw-vennep en helpt graag met het oplossen van uw probleem. De meeste koelkast reparaties kunnen snel en voordelig worden opgelost. Wij repareren uw koelkast snel en voordelig en zorgen dat de juiste temperatuur weer gehaald wordt. Natuurlijk alleen als dit rendabel is qua leeftijd en kosten. Ook wanneer de deur(en) niet goed sluit(en) of er andere defecten zijn met uw koelkast kunnen wij u helpen!

25 Jaar ervaring met reparatie, verkoop en installatie

Uw koelkast laten repareren door een professionele monteur? HSO heeft al ruim 25 jaar ervaring en is werkzaam in Nieuw-Vennep en omstreken. U kunt bij ons terecht voor reparatie, verkoop en installatie van diverse witgoed apparaten.

De reparatie wordt altijd onder garantie en na een prijsopgave door een vakbekwaam monteur uitgevoerd.Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW voor koelkast reparaties. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw koelkast te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden.

Koelkast monteur nodig in Nieuw-Vennep? Neem dan direct contact op via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

koelkast reparaties

Koelkast monteur nodig in Nieuw-Vennep? Stel uw vraag: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren vele merken witgoed, waaronder: