footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Halfweg​ en omstreken

Koelkast reparatie: Halfweg en omstreken

Specialist in reparatie, verkoop en installatie van witgoed

Wat een nachtmerrie, uw koelkast/ vriezer (koelvriescombinatie) heeft het begeven. Geen paniek! Onze monteur in Halfweg is gespecialiseerd in koelkast reparaties van vrijwel alle merken en helpt graag met het oplossen van uw probleem.

De Haarlemse Service Onderneming is werkzaam in Halfweg en omstreken. Onze monteur repareert uw koelkast snel en voordelig en zorgt dat de juiste temperatuur weer gehaald wordt. Natuurlijk alleen als dit rendabel is qua leeftijd en kosten. Ook wanneer de deur(en) niet goed sluit(en) of er andere defecten zijn met uw koelkast kunnen wij u helpen!

Wij repareren vrijwel alle merken koelkasten en vriezers

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw koelkast? HSO is werkzaam in Halfweg en heeft al ruim 25 jaar ervaring met het repareren van verschillende merken koelkasten. U kunt bij ons terecht voor reparatie, verkoop en installatie van diverse witgoed apparaten.

De reparatie wordt altijd onder garantie en na een prijsopgave door een vakbekwaam monteur uitgevoerd.Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW voor koelkast reparaties. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw koelkast te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden.

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw koelkast? Neem dan direct contact op via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

koelkast reparaties

Koelkast monteur nodig in Halfweg? Bel: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Gespecialiseerd in witgoed reparaties van vrijwel alle merken: