footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Bennebroek​ en omstreken

Koelkast reparatie: Bennebroek en omstreken

Uw koelkast laten repareren door een betrouwbare witgoedmonteur

Heeft u een koelkast monteur nodig in Bennebroek? Dan bent u bij HSO aan het juiste adres voor uw koelkast reparatie. Met ruim 25 jaar ervaring leveren wij alleen kwaliteit bij al onze klanten in Bennebroek en omstreken.

Een kappote koelkast / vriezer (koelvriescombinatie) is heel vervelend.Onze monteur repareert uw koelkast snel en voordelig en zorgt dat de juiste temperatuur weer gehaald wordt. Natuurlijk alleen als dit rendabel is qua leeftijd en kosten. Ook wanneer de deur(en) niet goed sluit(en) of er andere defecten zijn met uw koelkast kunnen wij u helpen! Dankzij de vakkundige en professionele afhandeling van onze monteur is uw koelkast zo gerepareerd!

Koelkast reparaties van vrijwel alle merken

Uw koelkast laten repareren in Bennebroek? Door onze ervaring zijn we gespecialiseerd in koelkast reparaties van bijna alle merken! U kunt bij ons terecht voor reparatie, verkoop en installatie van diverse witgoed apparaten.

De reparatie wordt altijd onder garantie en na een prijsopgave door een vakbekwaam monteur uitgevoerd.Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW voor koelkast reparaties. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw koelkast te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij het merk zelf bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden.

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van uw koelkast? Neem dan direct contact op via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

koelkast reparaties

Monteur nodig in Bennebroek? Stel uw vraag: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Gespecialiseerd in Koelkast reparaties van vrijwel alle merken: