footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Vogelenzang en omstreken

Reparatie Aeg wasmachine in Vogelenzang

Aeg wasmachine stuk?
Op zoek naar een voordelige en betrouwbare monteur in Vogelenzang voor de reparatie van uw Aeg wasmachine? Wij zijn gespecialiseerd in vele merken zoals o.a. Aeg. Voor uw wasmachine bent u bij ons aan het juiste adres! De Haarlemse Service Onderneming heeft ruim 25 jaar ervaring met de reparatie van de meeste witgoed. Wij zijn actief in Vogelenzang en omgeving.

Onze tarieven zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden kost u slechts €65,- incl. BTW voor uw Aeg wasmachine. Mocht er meer tijd nodig zijn om uw wasmachine te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten). Eventuele benodigde onderdelen kunnen wij bij Aeg bestellen of indien mogelijk een voordeliger alternatief bieden (zoals bijvoorbeeld reparatie van de printplaat).

De Haarlemse Service Onderneming is al ruim 15 jaar een begrip in Vogelenzang en omstreken voor reparatie, verkoop en installatie van witgoed. U kunt bij ons afrekenen met pin of contant.

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw Aeg wasmachine? Neem dan direct contact op met onze monteur via het contactformulier of telefoon. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat altijd uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

wasmachine_reparaties

Stel uw vraag aan de witgoedmonteur: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Wij repareren diverse merken in Vogelenzang, waaronder: