footer logo

 023 540 3116 of 06 4132 7691 ma-vrij 9.00 – 18.00

Snelle en adequate hulp!

Uw witgoedmonteur: Rob Put
Regio: Velsen​ en omstreken

Oven reparaties in Velsen en omstreken

Dé specialist in reparatie, verkoop en installatie

Is uw oven stuk? Geen paniek! De Haarlemse Service Onderneming heeft voor elk probleem een oplossing en kan u ook hierbij uit nood helpen!

Onze witgoedmonteur is werkzaam is werkzaam in Velsen en helpt graag met de reparatie van uw oven. De meeste oven reparaties kunnen snel en vakkundig worden opgelost. Stel uw ovendeur sluit niet dan kan het vervangen van scharnieren het probleem oplossen. Komt de oven niet op temperatuur of wordt deze juist te heet? Dan kan een andere thermostaat hierbij vaak wonderen verrichten. Oven verlichting die het niet doet, afdicht rubbers die versleten zijn, of de zekering in de meterkast slaat door bij gebruik van de oven, voor dit alles biedt HSO zijn diensten aan. Voor andere storingen of reparaties kunt u altijd contact opnemen!

Monteur nodig voor de reparatie van uw oven?

Uw oven laten repareren in Velsen en omstreken? Onze monteur heeft ruim 25 jaar ervaring in reparatie, verkoop en installatie van bijna alle merken ovens. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd de beste oplossing bieden.

Onze tarieven zijn altijd duidelijk, transparant en zonder addertjes onder het gras. We kijken samen met u naar het probleem en stellen eerst een diagnose. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het onderzoek/diagnose tarief inclusief voorrijden naar Velsen kost u slechts €65,- incl. BTW. Als onze monteur meer tijd nodig heeft om uw oven te repareren, dan betaalt u €18,- per 15 minuten (na de eerste 15 minuten).

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw oven? Neem dan vandaag nog contact op met onze monteur. Krijgt u niemand aan de lijn? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Wij kunnen dan direct een afspraak maken voor reparatie. Afrekenen kan met pin of contant.

"Uiteindelijk komt u toch bij ons terecht!"

oven reparaties

Oven laten repareren in Velsen? Bel nu: 06 4132 7691

Wanneer er niet direct wordt opgenomen:
maak dan alstublieft gebruik van de voicemailoptie of verstuur een sms zodat u terug gebeld kan worden!

Gespecialiseerd in reparaties van bijna alle merken witgoed: